Selecteer een pagina
De Dorpsraad steunt initiatieven die bijdragen aan het welzijn van bewoners van Keijenborg. Dit jaar heeft zij velerlei initiatieven financieel kunnen ondersteunen. Naast de plaatsing van de kerstboom elk jaar zijn de volgende initiatieven ondersteunt:
  • Bijdrage aan de organisatie van de kerstmarkt, zodat de organisatoren wat extra’s kunnen organiseren op de kerstmarkt voor allen die daar naar toe gaan en elkaar ontmoeten.
  • Bijdrage aan de activiteitencommissie zodat kinderen een knutselmiddag kunnen blijven behouden tegen een kleine bijdrage, in deze dure tijden een mooie aanvulling.
  • Bijdrage aan de ruilkast in de Horst. Ondanks dat door de crowdfundingactie er meer was opgehaald dan benodigd voor de kast, heeft de dorpsraad een financiële bijdrage overgemaakt om die hoek in de Horst iets meer aan te kleden.
  • Bijdrage aan het onderhoud van de AED installatie in Keijenborg, zodat bij een eventueel noodgeval deze gebruikt kan blijven worden. Het onderhoud van de AED installaties moet elke 5 jaar worden uitgevoerd.