Zoeken

U bent hier: Home » Wonen/Leefbaarheid » Gezamenlijk haalbaarheidsonderzoek multifunctioneel sportcomplex in Keijenborg

Gezamenlijk haalbaarheidsonderzoek multifunctioneel sportcomplex in Keijenborg

 

 

 

Gezamenlijk haalbaarheidsonderzoek naar een multifunctioneel sportcomplex in Keijenborg

 

 

De gemeente Bronckhorst, Stichting Dorpsraad Keijenborg & Omgeving én Stichting Binnensport Hengelo-Keijenborg zetten de afgelopen tijd verkennende stappen richting een multifunctioneel sportcomplex in Keijenborg. In deze fase werden met bewoners, ondernemers en verenigingen van Keijenborg de eerste kaders voor een eventuele toekomstige locatie verkend; een sterke aanloop, waar ook tegengeluiden een plek kregen. Naast de fysieke accommodatie is ook de leefbaarheid in het dorp een belangrijk thema. De input van deze fase willen gemeente en beide stichtingen nu in een haalbaarheidsonderzoek verder uitwerken. Hierbij wordt ook het verzoek van Stichting Binnensport Hengelo-Keijenborg (2017) voor zaaluitbreiding meegenomen.

 

Gemeente Bronckhorst, Stichting Dorpsraad Keijenborg & Omgeving én Stichting Binnensport Hengelo-Keijenborg vroegen ICSadviseurs om invulling te geven aan dit haalbaarheidsonderzoek. Wij, Michel de Boer en Timon Bulten, werken vanuit ICS aan dit onderzoek en willen hier graag samen met u inhoud aan geven. Het onderzoek heeft tot doel uitspraken te doen over de haalbaarheid van een multifunctioneel sportcomplex in Keijenborg op zowel inhoudelijk, organisatorisch als financieel vlak. Het gaat hierbij onder andere om:

 

▪       Benodigde ruimte(n), inclusief buitenterrein;

 

▪       Investeringskosten;

 

▪       Kansen op samenwerking;

 

▪       Financieringsmogelijkheden; en

 

▪       Beheer en exploitatie.

 

De komende weken gaat ICS over tot een verdere concretisering van de onderzoeken, ideeën en ambities. Daarbij zullen wij u de komende tijd zorgvuldig informeren en willen we u ook vragen om samen met ons inhoud te geven aan het onderzoek. Hierbij kan het gaan om het voeren van een gesprek, het bijwonen van bijeenkomsten of ons te voeden met bepaalde gegevens. Het is de intentie om het onderzoek medio maart 2020 af te ronden.

 

Voor nu wensen wij u fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling.

 

Met vriendelijke groet,

 

Timon Bulten (ICSadviseurs)

 

Michel de Boer (ICSadviseurs)

 

 

 

Michel de Boer                                                                      Timon Bulten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.icsadviseurs.nl

Onderdeel van ICS Ruimteregiegroep BV