Selecteer een pagina

Bronckhorster Politieke Avond

22 juni 2023

Graag informeren wij u over de agenda van de Bronckhorster Politieke Avond van 22 juni 2023. Aan tafel 4 wordt het raadsvoorstel ‘Evaluaties Routekaart en zonneparken en Nota van uitgangspunten herijkte Routekaart Energieneutraal Bronckhorst 2023’ besproken.

Het gesprek is op donderdag 22 juni 2023 om 21.10 uur en vindt plaats in het gemeentehuis van Bronckhorst, Elderinkweg 2 in Schelp/Haas. De agenda en bijlagen voor dit tafelgesprek vindt u hier. 

De raad vormt zich een oordeel
Tijdens deze oordeelvormende tafel gaat de raad in debat over de evaluaties van de Verrijkte Routekaart Bronckhorst Energieneutraal 2023 en de zonneparken. Ook worden de uitgangspunten, genoemd in hoofdstuk 4 (Regie op duurzame Dorpsenergieprocessen), hoofdstuk 5 (Regie op grootschalige elektriciteitsopwek) en hoofdstuk 6 (Regie op de randvoorwaarden) uit de Nota van Uitgangspunten herijkte Routekaart Bronckhorst Energieneutraal 2030 besproken. B en w vragen de raad om in te stemmen met de evaluaties en de nota van uitgangspunten. De herijkte routekaart komt naar verwachting in het najaar/winter van 2023 voor vaststelling in de raad.

Wij nodigen u hierbij van harte uit.

De vergadering is openbaar en LIVE te volgen
Het tafelgesprek is openbaar toegankelijk. U kunt niet inspreken aan een oordeelvormende tafel. Indien u wilt komen luisteren hoeft zich hiervoor niet aan te melden en kunt u plaatsnemen op de publieke tribune. Indien de tribune vol is, kunt u plaatsnemen in de raadzaal, waar vanuit u het tafelgesprek ook kunt volgen.

Wilt u de Bronckhorster Politieke Avond live meekijken vanuit huis?  Dit kan via www.bronckhorst.nl/gemeenteraad. Vergaderingen zijn hier achteraf ook terug te kijken.

Heeft u nog vragen?
Als u nog vragen heeft over de raad, het inspreken of de agenda van de avond dan kunt u contact opnemen met de griffie via griffie@bronckhorst.nl of (0575) 75 02 50.

Laatste Nieuwsberichten

Keijenborgers willen bouwen, maar welke kansen zijn er?

Keijenborgers willen bouwen, maar welke kansen zijn er?

Keijenborgers willen bouwen maar welke kansen zijn er?Uit de enquête van 6 februari blijkt dat er een grote vraag naar woningen is in Keijenborg onder zowel senioren als starters, waarbij de voorkeur uitgaat naar een eigen woning boven een huurwoning. Dit geldt voor...

Persbericht: Wonen in Bronckhorst – update

Persbericht: Wonen in Bronckhorst – update

Persbericht: Wonen in Bronckhorst Update naar aanleiding van de informatieavond op 6 februari 2023De Dorpsraad en KBO Keijenborg hebben in samenwerking met: woningcorporatie ProWonen, gemeente Bronckhorst, zorgorganisatie Sensire en de Rabobank, een informatieavond...

Even voorstellen energie coaches gemeente Bronckhorst

Even voorstellen energie coaches gemeente Bronckhorst

Even voorstellen energie coaches gemeente BronckhorstWij zijn: Edwin van de Wal en Joop Berendsen; energiecoach van de gemeente Bronckhorst. Vanuit de gemeente Bronckhorst helpen wij als energiecoaches mensen die door de hoge energie kosten in de knel komen. Dit doen...