Selecteer een pagina

Giften van Dorpsraad

aan welzijn initiatieven

De Dorpsraad steunt initiatieven die bijdragen aan het welzijn van bewoners van Keijenborg

Dit jaar heeft zij velerlei initiatieven financieel kunnen ondersteunen. Naast de plaatsing van de kerstboom elk jaar zijn de volgende initiatieven ondersteunt:

 

  • Bijdrage aan de organisatie van de kerstmarkt, zodat de organisatoren wat extra’s kunnen organiseren op de kerstmarkt voor allen die daar naar toe gaan en elkaar ontmoeten.
  • Bijdrage aan de activiteitencommissie zodat kinderen een knutselmiddag kunnen blijven behouden tegen een kleine bijdrage, in deze dure tijden een mooie aanvulling.
  • Bijdrage aan de ruilkast in de Horst. Ondanks dat door de crowdfundingactie er meer was opgehaald dan benodigd voor de kast, heeft de dorpsraad een financiële bijdrage overgemaakt om die hoek in de Horst iets meer aan te kleden.
  • Bijdrage aan het onderhoud van de AED installatie in Keijenborg, zodat bij een eventueel noodgeval deze gebruikt kan blijven worden. Het onderhoud van de AED installaties moet elke 5 jaar worden uitgevoerd.

Laatste Nieuwsberichten

Keijenborgers willen bouwen, maar welke kansen zijn er?

Keijenborgers willen bouwen, maar welke kansen zijn er?

Keijenborgers willen bouwen maar welke kansen zijn er?Uit de enquête van 6 februari blijkt dat er een grote vraag naar woningen is in Keijenborg onder zowel senioren als starters, waarbij de voorkeur uitgaat naar een eigen woning boven een huurwoning. Dit geldt voor...

Bronckhorster Politieke Avond van 22 juni 2023

Bronckhorster Politieke Avond van 22 juni 2023

Bronckhorster Politieke Avond 22 juni 2023Graag informeren wij u over de agenda van de Bronckhorster Politieke Avond van 22 juni 2023. Aan tafel 4 wordt het raadsvoorstel ‘Evaluaties Routekaart en zonneparken en Nota van uitgangspunten herijkte Routekaart...

Persbericht: Wonen in Bronckhorst – update

Persbericht: Wonen in Bronckhorst – update

Persbericht: Wonen in Bronckhorst Update naar aanleiding van de informatieavond op 6 februari 2023De Dorpsraad en KBO Keijenborg hebben in samenwerking met: woningcorporatie ProWonen, gemeente Bronckhorst, zorgorganisatie Sensire en de Rabobank, een informatieavond...