Selecteer een pagina

Giften van Dorpsraad

aan welzijn initiatieven

De Dorpsraad steunt initiatieven die bijdragen aan het welzijn van bewoners van Keijenborg

Dit jaar heeft zij velerlei initiatieven financieel kunnen ondersteunen. Naast de plaatsing van de kerstboom elk jaar zijn de volgende initiatieven ondersteunt:

 

  • Bijdrage aan de organisatie van de kerstmarkt, zodat de organisatoren wat extra’s kunnen organiseren op de kerstmarkt voor allen die daar naar toe gaan en elkaar ontmoeten.
  • Bijdrage aan de activiteitencommissie zodat kinderen een knutselmiddag kunnen blijven behouden tegen een kleine bijdrage, in deze dure tijden een mooie aanvulling.
  • Bijdrage aan de ruilkast in de Horst. Ondanks dat door de crowdfundingactie er meer was opgehaald dan benodigd voor de kast, heeft de dorpsraad een financiële bijdrage overgemaakt om die hoek in de Horst iets meer aan te kleden.
  • Bijdrage aan het onderhoud van de AED installatie in Keijenborg, zodat bij een eventueel noodgeval deze gebruikt kan blijven worden. Het onderhoud van de AED installaties moet elke 5 jaar worden uitgevoerd.

Laatste Nieuwsberichten

Persbericht: Wonen in Bronckhorst – update

Persbericht: Wonen in Bronckhorst – update

Persbericht: Wonen in Bronckhorst Update naar aanleiding van de informatieavond op 6 februari 2023De Dorpsraad en KBO Keijenborg hebben in samenwerking met: woningcorporatie ProWonen, gemeente Bronckhorst, zorgorganisatie Sensire en de Rabobank, een informatieavond...

Even voorstellen energie coaches gemeente Bronckhorst

Even voorstellen energie coaches gemeente Bronckhorst

Even voorstellen energie coaches gemeente BronckhorstWij zijn: Edwin van de Wal en Joop Berendsen; energiecoach van de gemeente Bronckhorst. Vanuit de gemeente Bronckhorst helpen wij als energiecoaches mensen die door de hoge energie kosten in de knel komen. Dit doen...

Uitnodiging Omgevingsprogramma Landschappelijke Kwaliteit

Uitnodiging Omgevingsprogramma Landschappelijke Kwaliteit

Uitnodiging Omgevingsprogramma Landschappelijke KwaliteitUitnodiging Omgevingsprogramma Landschappelijke Kwaliteit Op 19 april organiseert gemeente Bronckhorst een interactieve bijeenkomst om het omgevingsprogramma Landschappelijke Kwaliteit verder aan te scherpen. U...